2016-01-27 : Project = Hoogslaper met Bureau
Foto’s
Referentie van Dhr. Teertstra : De ervaring met Hamertje Tik was erg goed! Timmerman Laurens is een heel gezellig en betrouwbaar persoon. Hij volg exact je wensen en geeft daar nog zijn eigen ideeën bij, wat voor ons alleen maar heeft geholpen om het nog beter en mooier te maken!
Het is een gezellig persoon om in je huis te hebben, daarnaast is Laurens een perfectionist in al het goede van het woord. Niks word afgeraffeld, alles word heel netjes afgeleverd.
Al met al een geweldige ervaring!
2015-08-25 : Project = Lokaal Basisschool Middenbeemster
Foto’s
Referentie van Dhr. Lonnee : Zeer positieve ervaring. Laurens reageerde direct op onze uitnodiging om een klaslokaal om te toveren in een sfeervol Laboratorium van de Toekomst. Geen simpele klus omdat er technische vaardigheid moet worden gekoppeld aan creatief denkvermogen. Die combinatie is bij Laurens in goede handen. Wat hij maakt is mooi, solide, kleurrijk en goed afgewerkt. Wat hij bedenkt, is origineel, in de lijn van de doelgroep en van hoge kwaliteit. Hij is andersdenkend en geeft je daardoor nieuwe inzichten in wat ook kan. Een ‘meesterlijke’ zet dus om Laurens deze opdracht te gunnen. Het resultaat oogt betoverend en is voor een (te) bescheiden budget gerealiseerd. Waarbij Laurens minder oog had voor het geld dan voor het plan dat hij wilde realiseren. Leuk om te zien dat een vakman vol ambitie er een persoonlijk doel in stelt om het ultieme te bereiken. Van alle kanten stromen inmiddels de complimenten binnen over het eindresultaat. Het is dan ook werkelijk een pláátje geworden!
2015-04-22 : Project = Knikker balkon
Foto’s
Referentie van Mevrouw de Ruijte : Ervaren klusser met verstand van zaken en oog voor detail. Voert het werk vol enthousiasme uit en is zr creatief. Ben erg tevreden over het resultaat! Komt zijn afspraken snel en keurig na.
2015-03-08 : Project = Magic Fire
Foto’s
Referentie van Mevrouw Elshof : Laurens is echt een vakman. Hij denkt mee en heeft goede oplossingen. Komt zijn afspraken na, ben echt tevreden!
2015-02-09 : Project = Sprookjesklerenkast
Foto’s
Referentie van Mevrouw van den Berg : Laurens is een heel creatieve timmerman die goed luistert naar de wensen die je hebt en van daaruit mee gaat denken. Laurens heeft de basis ontworpen en wij kregen de kans aan te vullen waar we ideen of wensen hadden. Ook de bouw is heel goed en binnen budget gedaan. Enige minpuntje is dat Laurens erg perfectionistisch is, waardoor het iets langer dan gepland duurde. Maar wel met een heel mooi resultaat!