Project Description

De opdracht:

Namens Chaud Devant ben ik gevraagd om weer iets moois te bouwen in dezelfde style als bij de eerste verbouwing 3 jaar geleden. De ruimte die lang werd gebruikt als opslag en archief gaat nu plaats maken voor 2 nieuwe kantoren (directie en marketing) en een vergadertafel. Er is een strakke tijdsplanning met deadline dus laten we maar beginnen.

De oplossing:

De opdracht is geweldig en voelt een beetje als een thuiswedstrijd. Ik weet wat de verwachtingen zijn en overleg waar nodig is. De bouw van de 2 kantoren gaat volgens tekeningen van de architect en zijn volkomen duidelijk. Er is een wekelijkse update wat betreft de voortgang van de werkzaamheden en voor de rest timmeren we vrolijk verder.

Het eindresultaat:

Alle werkzaamheden gingen zo goed als volgens de planning maar, de deadline is niet gehaald. De reden hiervan is dat er tijdens het proces werkzaamheden zijn veranderd en toegevoegd. Door beide partijen werd hier dan ook geen punt van gemaakt. De directie en het personeel werd wekelijks op de hoogte gebracht over de voortgang van de verbouwing en kon op die manier inspelen op veranderingen wat betreft de datum om te verhuizen. Tijdens de verbouwing zelf komt iedereen af en toe even kijken in hoeverre alles vordert en zijn de reacties altijd leuk om te horen. Het hele bedrijf is betrokken en kijkt dan ook uit naar de dag dat de werkelijke verhuizing plaats vindt. Als ze met z’n allen dank je wel zeggen word ik toch een beetje verlegen en vind ik het jammer dat het weer voorbij is.