Project Description

De opdracht:

De kinderen knutselen en spelen altijd aan de eettafel en moeten dit dan weer opruimen zodat de tafel gedekt kan worden. Hierdoor kunnen ze nooit de dingen waar ze mee bezig zijn laten liggen.   Er moest dus een knutseltafel komen op een gezellig plekje in combinatie met een leeshoekje en ruimte voor spelletjes.

De oplossing:

Bij het raam is de vensterbank al verbreed en zitten ze hier altijd al graag zodat ze naar buiten kunnen kijken. Nu nog een leuk idee verzinnen en ik kan beginnen.

Het eindresultaat:

Alles gesloopt en opnieuw opgebouwd. De knutseltafel is nu 70 cm diep en loopt door in een leeshoekje maar, geeft het idee dat ze apart zijn door 2 ronde bogen. Aan de zijkant heb ik planken gemaakt voor spelletjes en wat boeken. Aan de onderkant bij de radiator zijn ronde roosters gekomen voor de warmte en een deurtje voor wat opbergruimte. De zitbank die bij de eettafel hoort heeft nu een nieuwe functie en kan weer worden aangeschoven als er meerdere mensen blijven eten. Vandaag regende het en hebben ze de hele dag daar gespeeld…geweldig.